El passat dissabte 9 de novembre es va celebrar al Port de Barcelona la Primera Regata CECAUTO.  L’esdeveniment va tenir un marc incomparable i un ambient encara millor. Llàstima que no hi va haver massa vent, però tot i així la competició va ser renyida entre els barcos participants. Aquest va ser el seu programa (PDF).

DSCF1663

Els participants d’aquesta Regata CECAUTO venien de diferents zones de Catalunya: Clients  de Valls i Montblanc, del nostre  associat Recanvis Alt Camp; Clients de la zona Maresme;  El Masnou, Premià i Arenys de Mar;  personal de Cecauto Barcelona i la Col·laboració Especial del nostre Patró de Manresa, Ramonet de Darsa.

El bon ambient es va donar amb la posada en escena de les diferents embarcacions a vela, amb un gran esperit esportiu i competitiu fins al final de la Regata.

image (1)

IMG_20131109_122155 (2)

La Sorpresa es va donar amb el resultat final, donat que uns mariners de l’interior (Valls i Montblanch) van aconseguir la victòria sobre la resta de participants en teoria del litoral. El segon classificat Rec Premià, i el tercer i no menys important, Lin-CAR.

Durant l’aperitiu post-regata es va fer el lliurament de Diplomes acreditatius de la Experience Bcn  I REGATA CECAUTO. Des de Events Port Barcelona agraïm la presència de tots els participants, confiant en que la propera vegada, la torna, sigui amb més vent.

DSCF1682